Metalni multifunkcionalni pištolj za...
Metalni multifunkcionalni pištolj za...
Metalni multifunkcionalni pištolj za...
Metalni multifunkcionalni pištolj za...
Metalni multifunkcionalni pištolj za...

Metalni multifunkcionalni pištolj za prskanje premium

2.645-271.0
Na stanju
3.970 Din.
Sa PDV-om
Sa prvoklasnim multifunkcionalnim pištoljem od dugotrajnog metala možete prema potrebi zalivati najrazličitije biljke. Uključuje obrtni rukohvat i glavu za raspršivanje bezbednu od kapanja.

 

Metalni multifunkcionalni pištolj za prskanje Premium od prvoklasnog metala ekstremno je robusan i stoga i posebno dugotrajan. Njegova 4 načina raspršivanja: brizganje, horizontalni pljosnati mlaz, mlaz sa sitnim kapljicama i fino raspršena magla čine ga multitalentom za polivanje različitih biljaka sa individualnim potrebama.

Mekana raspršena magla je perfektno pogodna za osetljive biljke, dok sa brizgaljkom idealno mogu da se zalivaju biljne i cvetne leje.

Sa horizontalnim pljosnatim mlazom mogu na primer da se čiste lagano zaprljane površine. A mlaz sa sitnim kapljicama omogućava veliki protok vode, koji dobro može da se koristi za punjenje velikih rezervoara.

Upotrebu bez kapanja omogućava savremena membranska tehnologija na glavi za raspršivanje koju je Kärcher razvio. Isto tako eksluzivno u Kärcher: obrtni rukohvat, sa kojim blokirajući okidač može da se usmeri prema napred ili prema nazad, leži odlično u ruci i omogućava individualni komfor pri opsluživanju.

Kärcher prskalice su kompatibilne sa svim na tržištu dostupnim Klick sistemima i bez teškoća mogu da se priključe na Vaše baštensko crevo.

Šifra proizvoda: 2.645-271.0

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod dodat na listu želja
Proizvod dodat na listu za uopređivanje