KLIJENT JE UVEK NA PRVOM MESTU

Uvek smo sebi postavljali zahtev da stalno radimo na poboljšanju naših proizvoda – da bi naši klijenti imali još više zadovoljstva pri čišćenju. To nam samo uspeva kada poznajemo i razumemo potrebe klijenata. Zato je Kärcher kod razvoja novog Full Control kompresorskog čistača sproveo najveće istraživanje tržišta u istoriji firme. Rezultat su impresivni kompresorski čistačisa potpuno novim funkcijama. Takođe smo se i kod višenamenskih usisivača još više koncentrisali na individualne zahteve. Novi modeli ekstremno snažno usisavaju i optimalno su predodređeni na različite zadatke čišćenja. Da li je u automobilu, za kamin, u hobi radionici, u domaćinstvu ili na privatnom gradilištu - sa odgovarajućim usisivačem i najveći nered se takođe bez napora očisti. Kod sistema za zalivanje Kärcher sa prskalicama postavlja standarde za svaku potrebu. Sa poboljšanim rukovanjem, odgovarajućim vrstama mlaza za različite biljke i zahvaljujući prvim prskalicama otpornim na kapanje rad u bašti postaje prijatniji i efikasniji nego ikada pre. Naše potapajuće pumpe smo takođe dalje poboljšali: Novi modeli sa robusnim keramičkim zaptivačem kliznog prstena su izuzetno dugovečni, jednostavniji u primeni i odmah spremni za start

ODUŠEVLJENJE. INOVACIJA. USPEH.

Od početaka pre više od 80 godina pravim vrednostima orijentisano porodično preduzeće Kärcher se razvilo u svetsku marku, koja svojim klijentima u ruke daje 3 jaka argumenta: Vrhunski učinak, inovacija i kvalitet. Kärcher danas važi za globalno vodećeg ponuđača efikasnih sistema za čišćenje koji čuvaju resurse – i odlikuje se pouzdanim proizvodima koji su prilagođeni korisniku, jakim servisom i neprestanim angažmanom na polju životne sredine, kulture i sporta.

EFIKASNO PRIVREĐIVANJE – SAV NAŠ DOPRINOS ZA BUDUĆNOST.

U težnji za održivošću put je cilj. Ovim putem u budućnost Kärcher gazi već decenijama sa istrajnošću za primer. Pri čemu održivost Kärcher-a ravnomerno počiva na stubovima ekonomije, društvene odgovornosti i zaštite životne sredine. U to spada korektan odnos prema održavanju domaćinstva i odnos prema prirodnim resursima sa svešću o odgovornosti. To je održivost, koju je Kärcher utvrdio kao cilj preduzeća: preduzetničke radnje uz odgovornost za čoveka i životnu sredinu.

Proizvod dodat na listu želja
Proizvod dodat na listu za uopređivanje