Paročistači

Nova serija Kärcher parnih čistača za svaku potrebu nudi perfektan parni čistač. Uređaji čiste sasvim bez hemije i praktično su primenjivi svuda. U kupatilu, kuhinji ili dnevnoj sobi – odstranjuju 99,99 % svih bakterija koje su uobičajene u domaćinstvu na tvrdim podlogama. Uređaji nude plus u higijeni kao i viši stepen učinka u čišćenju nego konvencionalne metode čišćenja pomoću sredstava za čišćenje.

Snažna para i raznolik pribor brinu za to da armature, pločice, ravne ploče za kuvanje, aspiratore i čak najmanje pukotine i niše temeljno očistite.

Svaka moderna domaćica koja teži brzom čišćenju svog doma bez upotrebe štetnih hemikalija bira čišćenje vodenom parom, t.j. paročistač. Ovi uređaji predstavljaju kompleksan sistem rezervoara, u kojima se greje voda, i mlaznica iz koje se para pod visokim pritiskom primenjuje na površine koje se čiste.

Zbog visoke temperature same pare, prljavština (naročito organska) ubrzo nestaje. Možete lako dezinfikovati sve površine, isperite šporet, očistite toalet, operite pod, prozore i ogledala. Paročistače takođe možete koristiti i kao peglu (sa specijalnim dodatkom).

 

Proizvod dodat na listu želja
Proizvod dodat na listu za uopređivanje